miercuri, 23 noiembrie 2011

Sa castram politicienii...

Sunt suparat si ofticat pentru legea nou adoptata referitoare la eutanasierea cainilor maidanezi. Am caini la scara blocului, am fost prin numeroase alte locatii in care abundau cainii maidanezi dar efectiv nu am fost niciodata muscat de vreunul. Tind sa cred ca "muscatii" au anumite probleme, odata ce starnesc furia animalelor...
Le doresc domnilor care au votat legea "sa nu li se mai scoa...". Pardon. Voi strange si eu semnaturi de la populatie pentru castrarea politicienilor, deoarece hotul hot naste! Poate asa scapam macar urmatoarele generatii de jigodiile astea.
Doamna Udrea, nu am nimic cu tine ba chiar imi esti simpatica. Te am si prietena pe Facebook...si iti admir mereu "silueta" pe tocuri. Ai pornit actiunea pt strangerea de semnaturi pentru eutanasierea maidanezilor... Esti mare doamna. Te-ai ajuns! MARS!!!

Nu am chef sa scriu mai multe... Va servesc cu o imagine...de pe drum:)


Un comentariu:

  1. Stefan, daca pe tine nu te-au muscat nu inseamna ca pe altii nu i-au muscat....
    Cinii de acum de pe strada sint rodul impotentei noastre, a celor carora ne place sa-i mingiiem, sa le dam o bucata de piine, dar nu ne place s-ai luam in casa si sa-i ingrijim si sa nu-i lasam sa muste.
    Pentru cinii casnici exista lege: nu ai voie cu el pe strada decit cu botnita si lesa. Dar pentru cei vagabonzi (asta cu comunitarii e o gluma proasta, sint ciini vagabonzi si atit) nu exista nici o lege care sa oblige proprietarul lor inexistent la ceva.
    Faptul ca nu au fost castrati la timp e clar vina primariilor si a ONG-urilor care se ocupa de animale. Daca ei isi faceau treaba asa cum trebuie in ultimii 20 de ani acum nu aveam de ce sa injuram pe cineva care vrea sa gaseasca o solutie.
    Nici mie nu-mi place ca trebuie sa fie eutanasiati zeci de mii de ciini de pe strazi pentru ca a fi in siguranta, dar nu exista alta solutie ACUM.
    Imi pare rau ca n-am avut aparatul simbata la mine cind un vagabond de asta s-a luat de un om batrin pe strada, pur si simplu pentru ca nu-i placea moaca lui. Cu greu am reusit sa-l scot din coltii fiarei.
    Si nu-i facuse nimic, doar mergea pe strada.

    RăspundețiȘtergere