vineri, 9 decembrie 2011

Cu capul in jos...

"Cu capul in jos, adevar sau minciuna/
Sint eu nebun, sau lumea e nebuna.../"


Da...ajung de la o vreme ca cred ca am luat-o pe ulei... Ori eu, ori poate eu am ramas normal si restul ati innebunit...

Lumea pare a se intoarce de pe o parte pe cealalta. Fiecare ii da in cap fiecaruia, de la nivel micro, pana la nivelul macro! Toti sunt cu gandul la sterpelit, la inselat, la tras in teapa. O fi intrand capitalismul in putrefactie? Defapt...ce este capitalismul? Consider ca in Romania nu exista un capitalism propriu zis. Dupa 50 de ani de comunism (in care unii e drept, au dus-o rau, dar majoritatea sunt mancatori de cacat!) e greu sa devii un stat capitalist, mai ales atunci cand conducatorii tai si urmasii lor au fost si vor fi toata viata comunisti. Diferenta dintre noi si americani este ca ei sunt capitalisti in fapt, dar si in mental! Noi suntem capitalisti in fapt si comunisti in gandire! Este cea mai jalnica stare... Suntem asemenea valetului gras si slinos care timp de 50 de ani a pupat si a lins in cur regele, iar acuma...firesc boraste timp de vreo alti 50 pentru a se curata!

Deci nu...nu....! Nu avem democratie!

Am plecat in a scrie dupa ce am observat in ultima vreme un Babel de actiuni si manifestari ce mi-au dat de gandit!!! Lumea...se duce la vale, iar noi romanii...suntem dusi de multa vreme! Daca americanii pornesc razboiul care va deveni mondial (cu Iranul), noi romanii nu trebuie sa ne temem! Mai rau nu exista! Sau poate exista...si inca nu am vazut raul adevarat! Oricum, in locul lui Dumnezeu as intoarce cometa Elenin din drum si as propti-o exact peste Romania! Sa scape lumea de 23 mil de prosti...ba chiar sa mai tragem dupa noi alte cateva miliarde!
Nu sunt prosti cei din Clanul Bilderberg cand spun ca maxim 500 mil. locuitori pe Terra...ajung!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu