marți, 17 ianuarie 2012

Natie de...

Mi-e rusine de rusina ta romane! Am ajuns dupa evenimentele recente la concluzia ca rasa geto-daco-tracica cu interferente romane este irecuperabila. O curva-n ploaie.
Ceea ce se intampla in marile orase nu are ce cauta nici la capitolul miting nici la revolutie nici la revolta...la nimic. Mergi si strigi si tu ca-l vezi pe cutare ca striga. Si nu stii ce sa strigi dar vrei s-o faci din frustrare pentru ca acasa nu ai sansa de a urla la nevasta. De-a lungul anului mergi pe stadion si urli fara a privi meciul, dar acum neica e pauza de campionat. Ca prin telefonul fara fir afli tu ca lumea striga dupa un Yasser Arafat...sau un Calafat sau un Ararat... Si strigi si tu ca boul!
Toti refuleaza. De la Arafat s-a ajuns la cereri de mariri de pensii...de salarii la scandari anti basiste, ba unu chiar urla ca are apartament cu 2 camere si vrea unul cu trei!
Ditamai miscarea cu cateva mii de demonstranti dintre care 60% pensionari si 39% "baieti de galerie" care se chinuie temeinic pentru a-si impreuna mainile in aplauze! 1%...restul...e tacere...
Si daca pleaca Basescu cine vine? Sunt curios care e acel Mesia... Nu oricum TOTI au fost mari comunisti? Nu oricum toti se aseaza sub mantia serviciilor secrete? Si daca serviciile secrete ale altor tari nu vor ca Base sa fie schimbat, nu va fi schimbat. Poate uitati faptul ca Revolutia din '89 a fost facuta de serviciile secrete si NU de romanii iesiti ca papagalii in strada.
Dar ma rog, nascuti din Decebal si Traian e greu. Ham-ham!

*imagine preluata de pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu