joi, 3 noiembrie 2011

Vulpea pacalita de DSV...

De doua zile "arde" cartierul Tatarasi, din cauza ca (vezi Doamne) intr-o scara a blocului Sf. Maria salasluia bine-mersi, in tihna, la etajul 4 o vulpe de toata frumusetea! Aceasta statea de muuuulta vreme in acel colt de Rai, dar pana in acest moment s-a deghizat intr-un pechinez traind in armonie cu vecinii de palier. I se spunea Foxy si datorita faptului ca-si geluia bine urechile lipindusi-le de cap, era pechinezul favorit al zonei... Copiii din bloc o iubeau pe Foxy, o hraneau cu Pedigrie iar hotomanca halea boabele in greata pentru a nu se deconspira, desi mintea ii zburda la pufoseniile galinacee din curtile vecine. Ba chiar acum o vreme Foxy s-a indragostit de Bobita, cokerul vecinului de la etajul inferior, iubire din care au rezultat 6 puiuti stufosi si roscati...de toata frumusetea!

Mai traia in Iasi un domn care in copilarie a fost zilnic muscat de cainele bunicilor! Si a ajuns la vremea razbunarii, cand Doamne-Doamne l-a facut "nenea doctor", pe numele sau adevarat Adrian si Danut si Chidon. Daca tin eu bine minte (daca nu...iertat sa fiu deoarece am o varsta de acuma...) acum ceva vreme tot domnul respectiv a mai dibiut o vulpe prin oras, ocazie cu care a ras de pe fata pamantului vreo 200 de maidanezi... Ei si sa vezi tu draga razbunare...i-a pus gand rau catelusei Foxy...declarand-o oficial cu acte VULPE, nestiind ca aceasta...chiar facea parte din familionul siretelor! Si nu i-a dat bietului animal nici macar dreptul la un avocat! Nimic! Si-a trimis echipa de Counter-Strike sa eutanasieze bietul animal iar apoi sa-l verifice daca sufera de nenorocita turba... Nici macar o inmormantare crestineasca nu a primit Foxy... A murit ca un caine!:(

Ca o paranteza, ati vazut vreodata hingherii in actiune? :)))))))) Atata tampenie nu mi-a fost dat sa sa vad in viata mea! In costume de asalt, cu cagule pe cap...si cu un fel de glugi... Legiune nu altceva! Armele sunt si ele letale: un soi de tuburi de cornete cu "bold" in varf. Se ascund dupa copaci, se tarasc prin frunze, comunica intre ei prin walkie-talkie in timp ce maidanezu sta si se uita tamp la ei...avand pe fata o expresie de "What the fuck....! Atata artilerie...nu trageeeeti!!! Ma predau!" Si ei nu fac altceva decat sa mearga cu usa de la duba data in laturi, iar maidanezii...tup tup unu dupa altu sar inauntru, cu labele la ceafa! Jur, cand vezi hingherii-maidanezi, iti vine sa-ti iei arma din dotare si sa iesi la "Puski-puski" in cartier...

Revenind, astazi memoria roscatei a fost si mai mult patata! Au declarat ca era turbata, drept urmare domnul doctor Adrian si Danut dar si...Chidon isi va scoate prin targ trupele pentru a sterge amintirea maidanezilor din perimetru!

Atata timp cat nu esti in stare sa anesteziezi animalul, sa-i faci analize si ABIA APOI sa-l omori daca e turbat, atata timp cat nu stiu sigur daca nu chiar domnii de la directiune "au plantat" vulpoiul in zona, pentru a mai scapa ei de niste maidanezi, atata timp cat... atata timp cat... atata timp...atata...etc, eu ma dau cu arabii de data asta!
In seara asta am facut sedinta cu maidanezii de la bloc! I-am aliniat pe: Stiks, Panda, Tigruta, Fira, Vulpita, Tzutzu, Fricosu, Stoica, Labus si i-am intrebat daca au intrat in contact cu "spionul roscat" (Roger...Roger). Au negat deci voi fi de partea lor in lupta! Si nu ma voi inarma cu pistolul, nici cu spray-ul cu sare si piper...ci cu cu o scandura mare si dureroasa!

Asadar, cu riscul amenzii, cu orice risc ma voi prezenta si-i voi altoi de mama focului pe hingheri...daca ii vad prin zona. Si nu specific exact zona, pentr a-i tine in suspans! Promit sa trag cu sete... Imi doresc asta de multa vreme:)

Ce tara de c...!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu