sâmbătă, 1 octombrie 2011

Competitie, la 21 grade...

Dupa o saptamana de repaos total, cauzat de o accidentare tampita suferita duminica trecuta, mi-am dat seama ca viata fara sport, fara miscare...fara adrenalina competitiei...este urata! Am redescoperit de curand pofta de a face sport dupa o pauza de ani buni (vreo 5-6). Nu mi-am propus eu acest lucru ci pur si simplu s-a intamplat. Am descoperit un club (Tenis Club Oana) cu o baza minunata, unde se aduna majoritatea jucatorilor de tenis din oras, printre acestia facandu-mi numerosi prieteni. M-a ajutat foarte mult si sfatul (si tin sa-l amintesc deoarece m-a ajutat enorm) lui Alin Hincu, cel care mi-a subliniat ca am uitat sa mai tin spatele drept cand merg. M-au ajutat infrangerile si victoriile din meciurile sustinute. M-au ajutat toti jucatorii parteneri... De la fiecare ai cate ceva de invatat, de la fiecare poti "fura" cate o idee, cate un pont, cate un sfat! 

Nu-mi doresc decat sa-mi treaca odata blestemata asta de glezna si sa ma bucur de finalul sezonului calduros, pe terenul de tenis... Tedy, sper sa ne antrenam cat mai repede!!!:)

Bun! Cam acelasi lucru cred eu ca se intampla si cu fotografia. Accidentare poate fi inlocuita cu grava lipsa de inspiratie. Si totusi, exista lipsa de inspiratie, sau lipsa de noroc? Am patit sa fiu neinspirat si exact atunci sa-mi apara in cardu "cainele lui Mihailopol", ceva...sau cineva...care sa-mi atenueze starea de letargie. Deci poate nu exista lipsa de inspiratie ci doar lipsa de noroc. Am fost intrebat la unele imagini cum de mi-a venit acea idee... La unele chiar nu gandisem nimic ci doar mi s-a parut subiectul interesant... Ba chiar am observat ceva interesant la imagine, abia acasa! Si nu-i cred nici in ruptul capului pe marii sau micii critici si specialisti care spun "domnuleee aici am gandit asa...m-am dat mai asa, m-am aplecat putin asa, am simtit ce gandeste subiectul si am declansat la fix pentru a-i surprinde aceasta stare contemplativa..." Hai pa! Poate cei ce nu se pricep deloc, vor crede! In rest "nu fii bandit cu banditul"! Si in tenis e usor de spus la o minge data cu banda fileului ca asa i-ai calculat tu traectoria...:)))

Suntem in tara 23 milioane de antrenori si tot atatia fotografi. Defapt la fotografi sa mai scadem unul pentru ca eu ma consider doar pozar. Nu am pretentie de fotograf, nu am pretentie de tenisman! Lumea trebuie sa te considere asa... Daca te consideri tu, esti neam prost!

Deci  intre tenis si fotografie...sunt multe multe multe asemanari. Ai nevoie de noroc, modestie, munca. Important este sa nu fii neam de tarla si sa asculti sfaturile (nu sa le iei ca pe o jignire...) care te pot ajuta!

Stau intre 4 pereti la 21 de grade. Afara e soare... Scriu, dar glezna de la piciorul drept sta incordata, acoperita de gheata, la -8 grade...

Va salut din Neamt.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu