marți, 24 ianuarie 2012

"Trezeste-te romane..." vin alegerile...

"Trezeste-te romane si nu mai sta-n sezut,
Trezeste-te romane destul esti umilit..."


Mie imi era simpatic conducatorul turmei. Privirea lui nehotarata si rasul papagalico-"angelic" ma amuzau teribil si  il consideram un om care vorbeste dar face. O mana de fier utila societatii. Dar vezi tu, cand mana de fier incepe a taia cetatenii de la brau, nu mai poti simpatiza cu "shiobanu". Pai nu se poate sa bagi bani in curu unor ministere inodore atata timp cat batranii crapa pe strazi fara medicamente! Atata timp cat tinerii din tara nu mai au absolut nici un viitor aici. Pai cum sa-ti faci tu o familie? Sa mori de foame?


Mi-au placut protestatarii de sambata din fata Palatului. Erau cateva doamne trecute de varsta a 2-a care protestau in liniste si-si aratau nemultumirea intr-un mod cu totul civilizat. M-au enervat insa militienii, jandarmii si securistii veniti a le pazi. Bai tata astia din natura lor umana stiu a se uita doar urat si suspicios... De parca ei sunt bine platiti... Niste tarani...!


Sunt curios cine face astazi act de prezenta cu ocazia micii uniri. Basescu (4%-poate fi insa surpriza la pariuri), Ponta-Crin (cuplul de nedespartit - 96%).


TINETI MINTE!!! Daca tandemul ponto-crinic ajunge sa conduca, astia doi se vor scuipa in gura reciproc cat de curand la fel cum acuma se saruta si isi trag limbi pasional!


P.S. Ca o interventie de ultim moment, am auzit acum 3 min la TV ca la Iasi de ziua unirii cetatenii vor fi controlati de oua! 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu