miercuri, 9 noiembrie 2011

Cred...in credinta fiecaruia

Cred ca pot face un lucru bun si incerc in toate modurile posibile si imposibile sa-l fac. Cred ca unii mi se vor alatura si totodata cred ca unii ma vor considera sarit de pe fix.

Cred ca dorinta de a face ceva te impinge de la spate si-ti da aripi. Important este sa nu lasi caninii lupilor sa-ti smulga aripile. 

Cred cu tarie in faptul ca nimic nu este intamplator si totul se bazeaza pe legi neintelese de noi, legi...iesite din terestru. Cred ca El ne da aripile dar nu ne impinge de la spate si mai cred ca un alt El tinde a ne impiedica in demersul nostru. 

Cred ca intre noi...nu exista diferente din nastere. Exista comoditatea unora, "castigata" pe parcursul vietii si mai exista perseverenta altora...

Cred ca la sfaristul vietii terestre cu totii vom fi tratati egal! Unii insa vor ramane in memoria umanitatii datorita unei sclipiri de geniu (avuta la un moment dat), datorita unui noroc (avut candva in viata), datorita unei gandiri deosebite (survenita intr-un anumit moment).

Cred ca multi dintre noi au sclipiri geniale dar un "nod gordian" ii impiedica in acel moment sa-si exprime ideile... Daca nu o faci ATUNCI, cred ca se stinge sclipirea si e posibil ca niciodata sa nu o mai simti...

Am pornit de la o idee avuta de curand, cand am vazut cateva fotografii (autori romani) care mi s-au parut extraordinare. Nu sunt un as in fotografie! Sunt la inceputul drumului si nu-mi permit sa comentez si sa arat cu degetul imagini... Dar asta am simtit eu! M-au miscat anumite imagini, ale unor autori...anonimi! Sunt postate pe Facebook...sau pe alte site-uri de acest gen...si atat! Sclipirea autorilor s-a stins... Nu au mers mai departe si e gata! S-a terminat...
Altii au mers mai departe si acum citim despre ei in manualele si albumele de fotografie. Ei au dus scanteia la extrem si au pus bazele tehnicii si artei fotografice. Merita toata atentia noastra...a invataceilor.

Cred...ca v-am plictisit. 
O zi buna.

P.S. Habar nu aveam ce imagine sa postez, dar a trebuit sa aleg una, atata timp cat am pretentia ca acesta este un blog de fotografie... Cred...ca am ales.

3 comentarii:

  1. Ceva imi spune ca postarea aceasta este o urmare a convorbirii noastre din noaptea ce tocmai a trecut...

    RăspundețiȘtergere
  2. La care convorbire te referi mai exact?

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaa. Acuma mi-am dat seama... Nu...nu are neaparat legatura... Dar e pacat ca am vazut fotografi buni, care se pierd aiurea...:(

    RăspundețiȘtergere