joi, 31 martie 2011

Dimineata inainte de prima ora

Daca nesomnul va "pocneste" vreodata si efectiv va plictisiti la ore nepotrivite va recomand sa mergeti la vreuna din baltile de pe la periferii, mult inainte de rasaritul soarelui.

Nu sufar de insomnii si nici  nu m-am trezit cu inima batandu-mi de bucurie ca trebuie sa merg la munca... Pur si simplu am pus ceasul sa-si faca de cap la 5:30 si pe la 6 si ceva...am pornit sprea cea mai apropiata balta. Ma asteptam sa fiu singurul nebun, dar nu a fost asa. Mai erau nebuni care pescuiau, nebuni care faceau jogging, vreo doi nebuni care se tarau pe coate spre casa emanand aburi de alcool si alti cativa nebuni care latrau. :)

Sfat: neaparat haine grose!!! Este efectiv GER la acea ora... Rabdare multa, deoarece pana ce rasare soarele sunt o sumedenie de "jocuri de lumini" ce se tot schimba.

Este totodata si un bun prilej pentru cei ce au nevoie de adrenalina. Este modalitatea prin care pot economisi banii aruncati pe ciocane, roti sau trenulete (care le amesteca neuronii). Cum? Pai, sunteti serviti cu o ceata atat de "consistenta" (sau aburul diminetii, cum ii zic specialistii destepti si educati), incat auziti latratul cainilor (cu o tenta de sunet metalo-spatial) dar nu-i vedeti decat cand mai au 1-2 merti pana la destinatie! Succes!

Adaug cateva imagini surprinse azi dimineata, probabil in intervalul 6:20 - 6:50. Nu stiu exact ora deoarece ceasul meu de mana arata 2:11 (ma uit rar la ceas si probabil de vreo 2 saptamani nu mai am baterie...). Sunt adeptul ideii ca ceasul este un accesoriu de moda si nicidecum unul necesar! Il port doar pentru a da din cand in cand cate o raita prin zonele super-aglomerate cu maneca suflecata sa vada targul ca am ceas! Aaaa si am scris pe ecran citet cu un marker: Vacheron Constantin!

Am provocat o ironie.














2 comentarii:

  1. Super faine pozele , chiar i-mi place mult natura la rasarit in ceata .
    Am trait multe clipe din astea fiindca sunt pescar inrait ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Inarmat cu toate cunostintele necesare pe care le-ai acumulat prin practica fotografica, ai realizat fotografii frumoase ce iti aduc satisfactii.Ele au puterea de a influenta emotional oamenii prin infotmatia pe care o transmit.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere